Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lawrenson: “ Πολύ δύσκολο να σταματήσει η Arsenal τη Liverpool. ”

Lawrenson: “ Πολύ δύσκολο να σταματήσει η Arsenal τη Liverpool. ”

Ο Mark Lawrenson, πρώην αμυντικός των Κόκκινων και νυν σχολιαστής στο BBC πρόβλεψε ακόμα μία νίκη για τη Liverpool ,το Σάββατο εναντίον της Arsenal.
Οι Κόκκινοι θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά βαθμών που τους κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Lawrenson πιστεύει ότι θα κερδίσουν με 2-0.
«Δεν μπορώ παρά να προβλέψω νίκη της Liverpool στον αγώνα με την Arsenal και ο λόγος είναι ο εξής.» είπε.
«Παίζουν πολύ καλά αυτήν την περίοδο, και υποθέτω ότι θα κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους από τους παίκτες της Arsenal, οπότε θα δημιουργήσουν και τις περισσότερες ευκαιρίες.» συνέχισε.
«Επίσης έχοντας δεχθεί μόνο 7 γκολ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, το αμυντικό ρεκόρ της Liverpool είναι πολύ δυνατό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν πόσο πολύ δουλεύουν οι παίκτες της Liverpool ,χωρίς τη μπάλα στα πόδια τους, και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας.»
«Η Liverpool είναι μία πολύ καλή ομάδα και διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές γι αυτούς από τώρα ως το τέλος της σαιζόν,, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους σταματήσεις.»
«Μπορώ να προβλέψω αν θα σκοράρουν εναντίον της Arsenal; Ναι! Δεν πιστεύω ότι η Arsenal όμως θα σκοράρει στο Anfield.» ολοκλήρωσε.

Η Liverpool υποδέχεται αύριο την Arsenal στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com